Tanácsadás

Vállalkozásindító tanácsadás:

Egy vállalkozás indításához nem elég egy jó ötlet, tudni kell, hogy hogy fogjunk hozzá. Azonban ehhez ritkán találunk összefoglalva információkat, hogy mire kell odafigyeljünk, milyen költségekkel kell kalkulálni, kiket kell és érdemes megkeresni, milyen lehetőségeink vannak. Ehhez nyújtunk összefoglaló egy vagy akár több órás tanácsadást.

Ennek díja: 30.000ft+ÁFA/óra.

A tanácsadást személyesen vagy online is igénybe lehet venni. Személyes tanácsadás esetén a kiszállási díj Szigetszentmiklós 30km-es körzetében ingyenes, 30 km felett 60ft/km. (Az út oda-vissza számolandó)


Vállalkozásoknak pénzügyi -és folyamatfejlesztési tanácsadás:

A vállalkozások tulajdonosai, befektetői, vezetői számára nagyon fontos információ, hogy vajon gazdaságosan és hatékonyan működik-e a vállalkozásuk. Sok esetben erre egy külső szemlélő jobban rálát, mint az, aki már régóta intézi a napi ügyeket a társaságban. Ebben leszünk a segítségedre. Átvilágítjuk a napi folyamatokat, hogy elég gyors és hatékony-e. A pénzügyek tekintetében mi az, amin lehetne spórolni, esetleg átcsoportosítani. Cél, hogy az adminisztrációs folyamatok hatékonyak és tiszták legyenek, a cég jövedelmező legyen és mindenki tudja a dolgát anélkül, hogy felettesének folyamatosan felül kelljen vizsgálnia a tevékenységeket és ellenőriznie kelljen az elvégzett munkát.

Személyes és online tanácsadásra is van lehetőség. Személyes tanácsadás esetén a kiszállási díj Szigetszentmiklós 30km-es körzetében ingyenes, 30 km felett 60ft/km. (Az út oda-vissza számolandó)