Gyakran Ismételt Kérdések

1.  Miben vagyunk jobbak, mint a hasonló cégek? Miben vagyunk jobbak, mint a hasonló cégek?

Összegyűjtöttük azokat a szolgáltatásokat amikre egy cégnek általában szüksége lehet tevékenysége során. Ezeket a szolgáltatásokat igyekszünk folyamatosan bővíteni.

2.  Az ország mely területén dolgozunk?

Országos szinten elérhetőek vagyunk. Ezeken a szolgáltatási területeken már nagyrészt online el tudjuk végezni a feladatokat.

3.  Online vagy személyes konzultáció?

Mindkettőre van lehetőség. Az online konzultációt az első konzultáció esetében ajánlom. Ez videóhívás keretében működik. Ha az alapigényeink találkoznak akkor már érdemes akár személyesen is folytatni.

4.  Miért jó nekem a pénzügyi tanácsadás?

Még a kis- és középvállalkozások esetében is megtérül egy tanácsadói szolgáltatás. Egy külső szemlélő olyan elemeket észre tud venni a cég működésében amire a cégen belül nem gondoltak, mivel annak a létjogosultágát már megszokás alapon nem kérdőjelezik meg.

5.  Mitől egyedi a szolgáltatásunk?

A vállalatok alappillérei az őt alkotó emberek. Szükséged van arra, hogy a munkavállalók jól érezzék magukat, hiszen ekkor lesznek motiváltak és jobban végzik el a feladataikat. Mi ennek tükrében segítünk a céget optimalizálni.

6.  Milyen módon zajlik a folyamatfejlesztés?

Személyes beszélgetéssel kezdődik. Felmérjük, hogy mire van szükséged. Majd megvizsgáljuk a folyamatokat és javaslatot teszünk arra, hogy min érdemes javítani és milyen formában.

7.  Mikor lehet arra szükséged, hogy lecseréld a könyvelőd?

Ha elérhetetlen, hiába kérdezel csak napok múlva kapsz választ, esetleg pontatlan. Nálunk több könyvelő is együtt dolgozik, ezért nincs olyan, hogy elmaradna valami.

8.  Bankköltségeim átvizsgálására lenne szükségem, abban tudtok segíteni?

Igen, tudunk. Bankszámla optimalizálására is van nálunk lehetőség. Kiválasztjuk a Neked megfelelő bankot és bankszámlatípust.

9.  Személyes biztosítást keresek. Egy biztosító termékeivel foglalkoztok?

Nem egy biztosítóval foglalkozunk. Versenyeztetjük a biztosítókat annak érdekében, hogy megtaláljuk Neked a legjobbat.

10.  Céges vagy magánhitelekkel foglalkoztok?

Mindkettővel. Mindegyikre igaz, hogy ugyanúgy ahogy a biztosításnál több bankkal is kapcsolatban állunk és a számodra kedvezőt ajánljuk Neked.

11.  Milyen pályázatokban tudtok segíteni?

EU és leader pályázatokban egyaránt. De ha az ügyfél talál egy olyan pályázatot amit szeretne elnyerni, csak nincs ideje a megírására, abban is készséggel állunk rendelkezésére.

12.  Pályázatfigyelés elérhető?

Igen. Megbeszéljük hogy mire lenne szükség és szólunk ha van elérhető pályázat.