Nyeremény pénzügyi tanácsadás

2024.01.11

Egy szigetszentmiklósi nyereményjáték keretében egy egyéni vállalkozóval volt szerencsém elkezdeni egy közös munkát. Egy egy órás pénzügyi tanácsadást nyert Orsolya.

Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget a Miklósért Városvédő körnek

Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget a https://www.facebook.com/varosvedok.szigetszentmiklos Miklósért Városvédő körnek, hogy megismerhettem Czékus Orsolyát a nyereményjátékon keresztül. Így Orsival már szerét is ejtettük a megnyert egy órás pénzügyi tanácsadásnak. 

Orsi műköröm építésével, manikűrrel foglalkozik. Egy kis vállalkozás esetében is fontos, hogy jól átlássuk pénzügyeink működését. Mivel egy egyéni vállalkozás esetén szinte varázslatos, ha valaki szét tudja választani a magán és céges pénzügyeit, ehhez fogtunk hozzá első körben. Orsival átbeszéltük a jelenlegi anyagi helyzetét, bevételeit, kiadásait. Itt elkülönítetten kezeltük a kiadások között a fix kiadásokat is. Ez segítségünkre szolgált a jó árképzés kialakításában. Fontos, hogy onnan induljunk ki, hogy minimum mennyit szeretnénk keresni. Mennyit ér a munkánk. Mennyit érünk mi magunknak!

Orsi elkezdi tölteni az általam összeállított táblázatot és ebből két hónap múlva már a tényadatokkal együtt újra elemezzük a pénzügyi helyzetet.

Köszönöm szépen Orsinak a szíves együttműködést, hisz egy készséges partnerrel hamarabb el tudjuk érni a kívánt eredményt.

Ha Neked is szükséged van hasonló támogatásra a vállalkozásod pénzügyeiben ne habozz, keress meg! Legyen akár kis-, közép- vagy nagyvállalatról szó.